Yeşil alanlarda revizyon çalışmaları sürüyor

BELEDİYE 07.03.2018 - 08:08, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yeşil alanlarda revizyon çalışmaları sürüyor

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde bakım, çim biçme ve ağaç budama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor
87 Mahalleli dev bir Alaşehir için kolları sıvayan Alaşehir Belediyesi,  park, bahçe, yeşil alan ve refüjlerde bulunan ağaçların sağlıklı bir biçimde büyüyüp gelişmesi için bakım, budama ve temizlik çalışmaları yapan ekipler, mevsime uygun süs bitkisi dikimi de yapıyorlar. Konuyla ilgili açıklama bir yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:" Alaşehir'imizin kış aylarında da rengarenk olacağını belirtti. Başkan Karaçoban, "Ekiplerimiz park, bahçe ve refüjlerde kışlık bakım çalışmalarına başladı. Özellikle kuruyan ağaç dallarını budayan  ve yeni fidan dikimi yapan ekipler, kaldırımların ağaçlandırılması, mevsimlik süs bitkileri ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor."dedi.
Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde bakım, çim biçme ve ağaç budama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

87 Mahalleli dev bir Alaşehir için kolları sıvayan Alaşehir Belediyesi,  park, bahçe, yeşil alan ve refüjlerde bulunan ağaçların sağlıklı bir biçimde büyüyüp gelişmesi için bakım, budama ve temizlik çalışmaları yapan ekipler, mevsime uygun süs bitkisi dikimi de yapıyorlar.

Konuyla ilgili açıklama bir yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:" Alaşehir'imizin kış aylarında da rengarenk olacağını belirtti. Başkan Karaçoban, "Ekiplerimiz park, bahçe ve refüjlerde kışlık bakım çalışmalarına başladı. Özellikle kuruyan ağaç dallarını budayan  ve yeni fidan dikimi yapan ekipler, kaldırımların ağaçlandırılması, mevsimlik süs bitkileri ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.