Yeşilyurt'ta cinayet; 2 ölü, 2 yaralı

ASAYİŞ 08.04.2017 - 14:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yeşilyurt'ta cinayet; 2 ölü, 2 yaralı

Yeşilyurt mahallesinde dün gece saat 01.30 sularında H.D. (47) tartıştığı bir kişiyi silahla öldürdü, iki kişiyi de yaraladı. H.D. olaydan kısa süre sonra da tartışma ile ilgisi olmayan başka bir şahsı silahla öldürdü.
Alaşehir'in  Yeşilyurt mahallesinde H.D. (47)  isimli kişi  dün gece  saat 01.30 sularında Atatürk Caddesi üzerinde,  Soner Gavgalı (33), Mehmet Tokuç (35)  ve Arif Sarı (23) ile tartıştılar. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bunun üzerine H.D belinden çıkardığı tabanca ile ateş etmeye başladı. Vücudunun değişik yerlerinden 3 kurşun alan Soner Kavgalı olay yerinde yaşamını kaybetti. Daha sonra  cadde boyunca yaya yürüyen H.D yaklaşık 600 metre ileride bulunan CHP Lokali önünde oturan olaylardan habersiz Mehmet Tunç’u da tabanca ile 4 kurşun sıkarak öldürdü.  Ağır yaralanan Mehmet Tokuç,  Turgutlu Devlet Hastanesi,  Arif Sarı Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Zanlı H.D’nin Kula Çarıkballı Mahallesi’nde oturduğu öğrenildi.   KARAKOLA TESLİM OLDU   Olay bu sabah saat 01.30 sularında yaşandı. Üzüm tüccarı olan Mehmet Tunç olaylarla hiç bir ilgisi olmadan CHP Lokali önünde otururken, kurşunların hedefi oldu. Eczane kalfası olan Soner Gavgalı ve Mehmet Tokuç ile ticari taksi işletmesi Arif Sarı cadde üzerinde sohbet ederlerken, olay yerine gelen H.D arasında henüz nedeni bilinemeyen nedenle  bir tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. İki kişinin ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan H.D suç aletiyle birlikte Kula Jandarma Karakoluna teslim oldu.    
Yeşilyurt mahallesinde dün gece saat 01.30 sularında H.D. (47) tartıştığı bir kişiyi silahla öldürdü, iki kişiyi de yaraladı. H.D. olaydan kısa süre sonra da tartışma ile ilgisi olmayan başka bir şahsı silahla öldürdü.

Alaşehir'in  Yeşilyurt mahallesinde H.D. (47)  isimli kişi  dün gece  saat 01.30 sularında Atatürk Caddesi üzerinde,  Soner Gavgalı (33), Mehmet Tokuç (35)  ve Arif Sarı (23) ile tartıştılar. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bunun üzerine H.D belinden çıkardığı tabanca ile ateş etmeye başladı. Vücudunun değişik yerlerinden 3 kurşun alan Soner Kavgalı olay yerinde yaşamını kaybetti. Daha sonra  cadde boyunca yaya yürüyen H.D yaklaşık 600 metre ileride bulunan CHP Lokali önünde oturan olaylardan habersiz Mehmet Tunç’u da tabanca ile 4 kurşun sıkarak öldürdü.  Ağır yaralanan Mehmet Tokuç,  Turgutlu Devlet Hastanesi,  Arif Sarı Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Zanlı H.D’nin Kula Çarıkballı Mahallesi’nde oturduğu öğrenildi.

 

KARAKOLA TESLİM OLDU

 

Olay bu sabah saat 01.30 sularında yaşandı. Üzüm tüccarı olan Mehmet Tunç olaylarla hiç bir ilgisi olmadan CHP Lokali önünde otururken, kurşunların hedefi oldu. Eczane kalfası olan Soner Gavgalı ve Mehmet Tokuç ile ticari taksi işletmesi Arif Sarı cadde üzerinde sohbet ederlerken, olay yerine gelen H.D arasında henüz nedeni bilinemeyen nedenle  bir tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. İki kişinin ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan H.D suç aletiyle birlikte Kula Jandarma Karakoluna teslim oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.