ZİRAAT FAKÜLTESİ İÇİN CİDDİ ADIMLAR ATILIYOR

EĞİTİM 31.08.2019 - 13:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ZİRAAT FAKÜLTESİ İÇİN CİDDİ ADIMLAR ATILIYOR

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve beraberindeki heyet, Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Ahmet Ataç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Alaşehir protokolü, iyi temnnnilerinin ardından Ataç’dan zirai ilimler fakültesinin Alaşehir’de kurulmasını istedi.
Kaymakam Uçgun’un Rektör Prof.Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaretine; Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Ak parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Uçak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin öztürk, Oda Genel Sekreteri  Birol Şen ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık da eşlik etti. Kaymakam Uçgun ve beraberindeki heyet, rektör Ataç,’a hayırlı olsun temennisinde bulunularak yeni görevinde başarılar diledi. FAKÜLTENİN ALAŞEHİR İÇİN ÖNEMİ VURGULANDI Alaşehir protokolünün Ataç ile buluşmasında; Alaşehir için çok önemli olan Zirai İlimler Fakültesi'nin kurulması projesinin gündeme geldiği, Fakültenin kurulmasının Alaşehir’in ekonomik iyileşme ve istihdamın yanında tarımsal başarıyı ve kaliteli ürünü de beraberinde getireceği vurgulandığı belirtildi. Ziyarette fakültenin kurulmasında maddi ve manevi desteğin verileceği de belirtildi. Meslek Yüksek okulu yerleşkesinde yapılacak düzenlemelere de destek sözü verildi. Görüşmelerin olumlu geçtiği açıklandı.  
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve beraberindeki heyet, Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Ahmet Ataç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Alaşehir protokolü, iyi temnnnilerinin ardından Ataç’dan zirai ilimler fakültesinin Alaşehir’de kurulmasını istedi.

Kaymakam Uçgun’un Rektör Prof.Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaretine; Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Ak parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Uçak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin öztürk, Oda Genel Sekreteri  Birol Şen ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık da eşlik etti. Kaymakam Uçgun ve beraberindeki heyet, rektör Ataç,’a hayırlı olsun temennisinde bulunularak yeni görevinde başarılar diledi.

FAKÜLTENİN ALAŞEHİR İÇİN ÖNEMİ VURGULANDI

Alaşehir protokolünün Ataç ile buluşmasında; Alaşehir için çok önemli olan Zirai İlimler Fakültesi'nin kurulması projesinin gündeme geldiği, Fakültenin kurulmasının Alaşehir’in ekonomik iyileşme ve istihdamın yanında tarımsal başarıyı ve kaliteli ürünü de beraberinde getireceği vurgulandığı belirtildi. Ziyarette fakültenin kurulmasında maddi ve manevi desteğin verileceği de belirtildi. Meslek Yüksek okulu yerleşkesinde yapılacak düzenlemelere de destek sözü verildi. Görüşmelerin olumlu geçtiği açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.