ZİRAAT ODASI’NDAN TOZ KÜKÜRT ATAĞI

EKONOMİ 20.01.2020 - 09:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ZİRAAT ODASI’NDAN TOZ KÜKÜRT ATAĞI

Alaşehirli üreticiler için, tarımsal düşük girdi maliyetini kendine prensip edinmiş olan Alaşehir Ziraat Odası, toz kükürtte de katkı sağlıyor. Maliyetine yakın bir fiyatla sunulan toz kükürt 1.SINIF olup analiz sonuçlarına göre ve danışmanların tavsiyesine göre üreticiye veriliyor.
Alaşehir Ziraat Odası Yönetimi, üreticilerin girdi maliyetlerini azaltmak için ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Bu çerçevede üreticilere 1. Sınıf kükürt temin ederek, neredeyse maliyetine üreticilerin hizmetine sunuyor. Uygulama ve hizmetlerden ise Alaşehirli çiftçiler memnun olurken Oda Yönetimine teşekkür ediyor. YALÇIN, “3 YIL ÜST ÜSTE UYGULANMASI GEKİYOR” Oda’nın Tarım Danışmanı Ziraat Mühendisi Dündar Yalçın, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, organik ürün guruplarıyla toz kükürdün PH ı dengelediğini fakat bu tür uygulamaların sürekli olmadığında başarının da olmadığını belirtti. Yalçın, PH dengesi ve toprak düzenlemesi için ve ortalama ph’ın 8.3 olduğu bölgemizde bu tür kullanımın 3 yıl üst üste yapılmasını tavsiye ediyoruz.”dedi. TÜRK: HEDEFİMİZ GİRDİ MALİYETLERİNİ AZALTMAK Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk de, “Kükürt fiyatının petrole dayalı olmasından oynak piyasanın üreticiye yansımaması için elimizden geleni yapacağız. Üreticilerimize, haftalık 100 ton teslimat yapıyoruz ve bunu sürekli hale getireceğiz. Hedefimizin üreticilerimizin girdi maliyetlerini bir nebze azaltmaktır. Bu yönde desteklerimiz sürecek.”dedi.
Alaşehirli üreticiler için, tarımsal düşük girdi maliyetini kendine prensip edinmiş olan Alaşehir Ziraat Odası, toz kükürtte de katkı sağlıyor. Maliyetine yakın bir fiyatla sunulan toz kükürt 1.SINIF olup analiz sonuçlarına göre ve danışmanların tavsiyesine göre üreticiye veriliyor.

Alaşehir Ziraat Odası Yönetimi, üreticilerin girdi maliyetlerini azaltmak için ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Bu çerçevede üreticilere 1. Sınıf kükürt temin ederek, neredeyse maliyetine üreticilerin hizmetine sunuyor. Uygulama ve hizmetlerden ise Alaşehirli çiftçiler memnun olurken Oda Yönetimine teşekkür ediyor.

YALÇIN, “3 YIL ÜST ÜSTE UYGULANMASI GEKİYOR”

Oda’nın Tarım Danışmanı Ziraat Mühendisi Dündar Yalçın, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, organik ürün guruplarıyla toz kükürdün PH ı dengelediğini fakat bu tür uygulamaların sürekli olmadığında başarının da olmadığını belirtti. Yalçın, PH dengesi ve toprak düzenlemesi için ve ortalama ph’ın 8.3 olduğu bölgemizde bu tür kullanımın 3 yıl üst üste yapılmasını tavsiye ediyoruz.”dedi.

TÜRK: HEDEFİMİZ GİRDİ MALİYETLERİNİ AZALTMAK

Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk de, “Kükürt fiyatının petrole dayalı olmasından oynak piyasanın üreticiye yansımaması için elimizden geleni yapacağız. Üreticilerimize, haftalık 100 ton teslimat yapıyoruz ve bunu sürekli hale getireceğiz. Hedefimizin üreticilerimizin girdi maliyetlerini bir nebze azaltmaktır. Bu yönde desteklerimiz sürecek.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.