TARİŞ Kooperatifine Yasin Uysal Atandı

YAŞAM 09.03.2025 - 21:30, Güncelleme: 09.03.2025 - 21:30
 

TARİŞ Kooperatifine Yasin Uysal Atandı

Mehmet Bozan’ın S.S. Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifi Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan S.S. 19 Nolu Alaşehir Tariş Kooperatifi Müdürlüğüne Yasin Uysal getirildi. 37 yaşında evli ve 2 çocuk babası olan Yasin Uysal, daha önce Alaşehir Ziraat Bankasında görev yapmaktaydı.
Yeni görevine başlayan Yasin Uysal, "Önceliğimiz, bölgemizde yetişen ve yöre halkımızın en büyük gelir kaynağı olan  üzümümüzdeki kalıntı sorununu çözmek için sektördeki tüm iş ortaklarımızla ortaklaşa hareket ederek, etkili bir çalışma yürütmek olacaktır. Bu kapsamda ortaklarımızı bilgilendirmek amacıyla mahalle ziyaretleri yapıp tüm çiftçilerimize bilgilendirmeler yapacağız.  Amacımız, sürdürülebilir tarım eko sistemini korumak için tüm çalışanlarımız  ve ortaklarimizla el ele vererek, Tariş markamızı saygıdeğer başkanımızın önderliğinde, değerli yöneticilerimiz ve çalışanlarımızın katkılarıyla ve en önemlisi  tüm ortaklarımızın alın teriyle, ülkemizde ve dünyada hak ettiği marka değerine ulaşması için var gücümüzle çalışacağız.  Buranın gerçek sahibi olan tüm çiftçilerimizi karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma anlayışı içerisinde çalışmaya, sunduğumuz tüm hizmetlerden de faydalanmak için kooperatifize bekliyoruz,  dedi.
Mehmet Bozan’ın S.S. Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifi Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan S.S. 19 Nolu Alaşehir Tariş Kooperatifi Müdürlüğüne Yasin Uysal getirildi. 37 yaşında evli ve 2 çocuk babası olan Yasin Uysal, daha önce Alaşehir Ziraat Bankasında görev yapmaktaydı.

Yeni görevine başlayan Yasin Uysal, "Önceliğimiz, bölgemizde yetişen ve yöre halkımızın en büyük gelir kaynağı olan  üzümümüzdeki kalıntı sorununu çözmek için sektördeki tüm iş ortaklarımızla ortaklaşa hareket ederek, etkili bir çalışma yürütmek olacaktır. Bu kapsamda ortaklarımızı bilgilendirmek amacıyla mahalle ziyaretleri yapıp tüm çiftçilerimize bilgilendirmeler yapacağız. 

Amacımız, sürdürülebilir tarım eko sistemini korumak için tüm çalışanlarımız  ve ortaklarimizla el ele vererek, Tariş markamızı saygıdeğer başkanımızın önderliğinde, değerli yöneticilerimiz ve çalışanlarımızın katkılarıyla ve en önemlisi  tüm ortaklarımızın alın teriyle, ülkemizde ve dünyada hak ettiği marka değerine ulaşması için var gücümüzle çalışacağız. 

Buranın gerçek sahibi olan tüm çiftçilerimizi karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma anlayışı içerisinde çalışmaya, sunduğumuz tüm hizmetlerden de faydalanmak için kooperatifize bekliyoruz,  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.